Over ons

Bij rijschool SIETA staat de leerling centraal, vanuit dit gegeven wordt de leerling begeleid naar het praktische CBR examen. Wij behandelen de leerling als een individu en niet als een nummer de rijopleiding wordt op de leerling aangepast.

Wij zijn beiden in bezit van een geldige rijinstructeurs bevoegdheid uitgegeven door het INOVAM.

instructeur sita

Sita

Sita is een rustige, sociale en sportieve instructrice met meer dan 15 jaar ervaring en kan als een van de beste met jong volwassenen omgaan. Zij kan zich goed in jongeren in de problemen van jongeren verplaatsen.

.

 

Instructeur chiel

Chiel

Chiel is een onverstoorbare en geduldige instructeur die graag met jong volwassenen omgaat. Iedere leerling is voor hem een uitdaging en krijgt daardoor een op maat gemaakte rijopleiding.

 

 

Wij zijn beiden in bezit van een geldige rijinstructeurs bevoegdheid welke om de 5 jaar moet worden vernieuwd bij het IBKI.

Deze eigenschappen maak ons een uniek team, wij proberen zo dicht mogelijk bij de belevingswereld van de aankomende automobilist te staan.

De leerling kan en mag aangeven welke instructeur zijn voorkeur heeft en daar wordt zoveel als mogelijk is rekening mee gehouden.

Jij en rijschool SIETA zullen samen jouw rijopleiding tot een succes maken.

Contact gegevens:
Graaf Willem 2 straat 440, 1785KP Den Helder.
06-12979282 tel. Sita
06-22838164 tel. Chiel